Bøgerne

Oktober 2023 udkommer Birgitte Kragh Engholm seneste bog, der er skrevet sammen med Henrik Meng, stifter af Meng & Company, der i mange år har beskæftiget sig med Kunderejsen og kundeoplevelser.

I folkekirken har vi tradition for kun at være optaget af ydelsen; selve gudstjenesten, selve den kirkelige handling, selve koncerten, selve foredraget etc., men hvis vi kun er optaget af ydelsen i sig selv, ja så er vi kun optaget af hvad vi leverer. I arbejdet med gæsteoplevelsen handler det om hele oplevelsen, altså også om hvordan vi leverer. Gæsteoplevelsen handler om alt det, der er omkring ydelsen. Det handler om, hvordan vi er overfor vores gæster.

Denne bog er til dig, der gerne vil fremtidssikre folkekirken.

Bogen er en praktisk og visionær bog, der peger, på, hvordan vi kan arbejde med at skabe den bedste oplevelse, for de mennesker, der kommer i kirken. Hvordan skal vi tænke i fremtidens folkekirke og hvordan kan vi arbejde med gæsteoplevelsen. Med andre ord: Hvad skal der til, for at vi også i fremtiden vil være folkets kirke.

Bogen er et ambitiøst forsøg på for første gang at arbejde med gæsteoplevelsen i folkekirken

 

Vær med til at skabe den fremtidsgodkendte folkekirke!

Hvis folkekirken også i fremtiden skal bevare sin position som folkets kirke, må den ruste sig til fremtiden og forsøge at lytte højere. Lytte højere til, hvad moderne mennesker i fremtiden vil efterspørge, hvilke behov, forventninger og ønsker, de har til deres kirke, og hvad der giver mening for dem. Lytte højere til, hvad fremtiden kommer til at betyde for folkekirkens medlemmer og den verden, de er medlemmer i, og kirken er kirke i.

Denne bog er en praktisk og visionær håndbog for dig, der gerne vil være med til at fremtidssikre folkekirken. Bogen er særlig oplagt til folkekirkens menighedsråd, frivillige og ansatte, men alle, der holder af folkekirken og gerne vil have, at den også i fremtiden skal være folkets kirke fuld af værdi og mening, vil kunne finde motivation, inspiration, vision og  arbejdsglæde i bogen. Bogen er et forsøg på for første gang nogensinde at implementere moderne fremtidsforskning i en folkekirkelig kontekst.

“………Tak for dit indlæg på temamødet. Jeg har tænkt en del over de tendenser, du kort introducerede – med reference til den bog, du har skrevet. De ligger tilsyneladende helt på linie med de tanker, jeg mener vi som ansvarlige ”menighedsrødder” bør tage ind i vores arbejde……..”

Jens Andreasen, kasserer og kontaktperson, Vester Hassing.

Køb Birgitte Kragh Engholms bøger her: http://www.eksistensen.dk/den-fremtidsgodkendte-folkekirke.html