Webinar

Nye megatrends og nye adfærdsmønstre er dukket op i kølvandet på coronakrisen. Verden er blevet en anden. Og vi er blevet nogle andre. Hvis vi ønsker at udvikle folkekirken i en fremtidsgodkendt retning, er det vigtigt, at vi lærer af coronakrisen, og viser, at vi har set de nye trends og at vi ser vores medlemmer og deres nye adfærd.

Kom med på en times webinar med præst, forfatter & fremtidsforsker Birgitte Kragh Engholm, hvor du vil få et unikt indblik i de trends, som rammer dig som folkekirke.

To Fremtidsgodkendte webinarer til vise vejen:

I.  Torsdag den 24. febr. kl. 19:30-20:30 – Dette webinar sætter fokus på de nye megatrends, som coronaen har bragt med sig? Hvad har ændret sig? Hvilke bevægelser har coronakrisen sat igang? Hvad er vigtigt at vide & forstå? Hvad skal vi styre efter i fremtiden?  Aftenen giver konkrete råd til, hvordan vi som folkekirke skal forholde os til fremtiden.

II. Torsdag den 31. marts kl. 19:30-20:30 – Dette webinar sætter fokus på vores medlemmer. Hvordan skal vi vide om vores medlemmer? Hvad kan vi sige om deres “nye” adfærd, ønsker & behov? Hvordan kan vi komme tæt på vores medlemmer?  Hvordan kan vi udvikle en relevant & fremtidsgodkendt folkekirke?  Aftenen giver konkrete værktøjer til, hvordan vi kan kan komme tættere på folk og dermed (for)blive folkets kirke.

I kan som menighedsråd, frivillige eller ansatte – eller blot som interesserede – sætte jer ned sammen eller hver for sig. Webinaret kommer til jer!  To dage før webinaret får I tilsendt et link, som I blot klikker jer ind på.

Pris: 629,-

Yderligere information og tilmelding til Birgitte Kragh Engholm på bke@km.dk